Без подслушване у нас нищо не става - нито оперативните

...
Без подслушване у нас нищо не става - нито оперативните
Коментари Харесай

Анна Заркова: Без подслушване у нас нищо не става

" Без подслушване у нас нищо не става - нито оперативните каузи, нито компроматите за враговете на властта, нито управлението на немирни публицисти, магистри, министри, депутати.. Дали прави реклама на партията си, или хвърля умрялата катерица върху покрива на служебното държавно управление, с цел да стартираме да бърчим носове. Надявам се, че прави нещо трето, градивно ". Това сподели пред БНР журналистът от вестник " Труд " Анна Заркова. 

Тя попита на кого служат заменените шефове на служби, откакто са спрели да вървят на работа , когато министър председателят се е сменил. 

" На кого служат? На страната ли? Не! Вероятно служат на Бойко, на неговата партия, на някаква друга корпорация, само че не и на страната . Спирайки да вървят на работа при промяната на едното държавно управление с друго, демонстрираха, че не служат и на НАТО, макар че са натовски служби. Зарязаха целите на НАТО, световните закани, това, че на крачки от нас се води война. Пет пари не дадоха и за целите на Европейския съвет за сигурност . Пуснаха си голям неплатен отпуск ", добави журналистът в предаването " 12+3 ". 

Интервюто с Анна Заркова можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР