Бесепари, депутати, чиновници в четирите червени министерства, както и служители

...
Бесепари, депутати, чиновници в четирите червени министерства, както и служители
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Бесепари заявили почивки в базата на Слънчака, искали огромни неустойки

Бесепари, депутати, служители в четирите червени министерства, както и чиновници в централата на партията на " Позитано " 20 са се оплакали от " завладяването " на морската станция на Министерския съвет от украинските бежанци в последните дни.

И са поискали не просто връщане на сумите за престоя им, предплатени с едно капаро или задачите пакети за фул ръб изхранване, а и спомагателни неустойки за " основаното им стеснение ". Това разкриха потресени от бездушието им техни приятели. А въпросът стигна нахално даже до парламентарния надзор през днешния ден.

Варненският народен представител Борислав Гуцанов взе недоволствата на социалистите драговолно и ги отнесе непосредствено към вицепремиера Асен Василев, който пък, много сбито, заяви, че тези, пропуснали почивките си в държавните станции на властта, ще бъдат обезщетени по съответен метод.

По информация на нашите източници недоволството се надигнало съответно за почивния дом на Министерски съвет в Слънчев бряг - желано място за почивка на служителите от десетилетия, освен това на извънредно преференциални цени. Точно там от разпределителните центрове бяха изпратени стотици украинци, до момента обитавали в хотелите в региона.

Базата на кабинета в курорта е известна с впечатляващо големия си частен плаж и близостта й до Несебър. Освен това половината от станцията е ремонтирана първокласно, поради което очевидно недоволстват гневните бесепари. Както е добре известно, болшинството симпатизанти на Столетницата са русофили и в обществените мрежи постоянно наскърбяват бежанците у нас на " укри ", " фашисти ", " наркомани " и " бандеровци ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР