Бесен бургазлия сигнализира за поредния битовизъм, който вече пети ден

...
Бесен бургазлия сигнализира за поредния битовизъм, който вече пети ден
Коментари Харесай

Дядо върна Бургас в соца СНИМКА

Бесен бургазлия алармира за следващия битовизъм, който към този момент пети ден трансформира живота му в пъкъл, осведоми "Флагман ".

Негов комшия, от ул. Александър Велики” очевидно си мисли, че живее във времето на социализма и своеволието да вариш буркани в котел на муден огън пред блока, е нещо безусловно обикновено.

Възрастният мъж е решил да се приготви за зимния сезон и макар че парцела се намира центъра на Бургас, без никакво терзание е наредил няколко камъка и е поставил казана с буркани върху огъня. За бургазлията обаче това е същинско изтезание.

"От 8 часа сутринта до късна вечер в апартамент ми мирише на разтопена пластмаса и изгорели боклуци. Не сме на село и не сме в соца. Тогава най-малко хората горяха дърва, в този момент тези каквото им пристигна. Миналата година го търпяхме това нещо. Сега към този момент става пети ден. Миризмата е неописуема, всичко смърди. Излизам с миризмата за работа и се прибирам посрещнат отново от нея”, написа бургазлията.

Факт е, че сходни дейности са присъщи за маниера на хората, подрастващи в предишния век, когато да вариш лютеница на огън на открито, бе нещо обичайно. Сега обаче нещата са разнообразни и такава панорама в центъра на Бургас е безусловно неприемлива.

„ Общината би трябвало да се задейства, първо, тъй като рискът от пожар е доста огромен и второ, тъй като паленето на огньове и горенето на битови боклуци по този метод са неразрешени по закон.В момента всичко това продължава и миризмата е по - зле от на цигански лагер през зимата, в жилището ми безусловно не се диша. Моля Ви да поместите това оплакване”, моли Даниел, който има намерение да подаде недоволството си и към администрацията на Община Бургас, с цел да бъдат взети ограничения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР