Берое организира продажба на абонаментни карти за домакинските срещи от

...
Берое организира продажба на абонаментни карти за домакинските срещи от
Коментари Харесай

Берое пусна абонаментните карти за новия сезон и направи жест към феновете

Берое провежда продажба на абонаментни карти за домакинските срещи от идния сезон 2021-2022. Те ще се продават от през днешния ден (14 юли) в формалния почитател магази, който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход). Той работи от вторник до събота (10-18:30ч.). Почивни дни - неделя и понеделник.

Абонаментните карти дават право на достъп до домакинските срещи за идния сезон, като това с изключение на мачовете от efbet Лига, включва и срещите от шампионата за Купата на България, които се играят на стадион „ Берое “. Това прави отстъпка от над 30% от естествената цена на пропуските.

През актуалната акция скъпите хартийки ще бъдат на цена 8 лева в предварителна продажба и 10 лева в деня на съответната среща!

Тази година клубът прави жест към почитателите. Всички, закупили абонаментна карта от Официалния почитател магазин за предходната акция ще могат да получат карта за новия сезон изцяло гратис. Желаещите да заменят своята карта, могат да го създадат всеки ден от понеделник до петък сред 10 и 12 ч. в офиса на клуба, който се намира на ул. „ Георги Кюмюрев “ 10! Замяната ще става след даване на остарялата карта.

В продажба за новия сезон са два типа карти:

– общоприета, която е на цена 100 лева

– VIP карта – за възрастен с паркомясто на цена 650 лева

Притежателите на VIP карта ще имат опция да следят всички домашен мачове на „ зелените “ от най-атрактивните места в централната ложа и ще имат достъп до паркинга зад стадиона за всеки дуел. И през този сезон във VIP зоната на стадиона няма да се позволяват лица до 18 година, които не разполагат със съответната абонаментна карта.

Първият домашен дуел за сезона ще бъде на 23 юли от 21 ч., когато старозагорци одобряват Локомотив София в мач от първи кръг на efbet Лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР