Берое и ЦСКА 1948 завършиха наравно 3:3 в много драматичен

...
Берое и ЦСКА 1948 завършиха наравно 3:3 в много драматичен
Коментари Харесай

Драма за 3:3 на Берое - ЦСКА 1948

Берое и ЦСКА 1948 приключиха наедно 3:3 в доста трагичен мач в Стара Загора. Срещата донесе доста страсти, две дузпи, червен картон и нови сполучливи намеси на ВАР в елита на България. 
Гостите пропуснаха отлична опция да поведат в резултата в 30-ата минута на срещата. Ангел Бастунов бе изведен в наказателното поле, като подаде на Денислав Александров. Офанзивният футболист опита удар, който обаче бе блокиран от бранител на Берое. Ситуацията бе прегледана с ВАР, защото Александър Цветков влезе много противоречиво в краката на Александров и съдията Георги Давидов реши да уточни бялата точка. Зад топката застана Ивайло Чочев, който стреля мощно в центъра на вратата и не остави никакви шансове на Душан Перниш.

В даденото от съдията продължение на първото полувреме още веднъж се наложи ВАР да влиза в приложимост. Ивайло Чочев удари с лакът Александър Василев в центъра на терена. Ситуацията бе прегледана със системата за видеонаблюдение, като халфът на ЦСКА 1948 получи втори жълт картон и бе изпъден.

В 55-ата минута ЦСКА 1948 получи право да извърши втора дузпа. Мартин Камбуров спъна Симеон Петров в наказателното поле и съдията Георги Давидов незабавно уточни бялата точка. Зад топката застана Георги Русев, който с мощен удар матира Душан Перниш.
В ответната офанзива Берое върна едно попадение. Алиун Фал откри Мартин Камбуров пред вратата на гостите, като нападателят съумя да се възполва по най-хубавия метод и да прати топката в мрежата на Даниел Наумов. 

В 67-ата минута гостите стигнаха до трети гол. След неприятно изчистена топка от страна на Душан Перниш топката попадна в Георги Русев, който с акуратен удар от над 35 метра трансферира стража на Берое.
Само три минути по-късно Берое се върна в срещата. Мартин Камбуров бе изведен чудесно зад тила на защитата на гостите, като нападателят вместо да се разпише подаде на Ибрахима Конте, който на празна врата вкара за 2:3.

Берое продължи да натиска противника си и стигна до изравнителен гол в 83-ата минута. Ибрахима Конте центрира в пеналта на гостите, където Кукула с глава смъкна към Алиун Фал, който отблизо разстояние не сгреши и направи резултата 3:3.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР