Белослава и Маги Джанаварова, Орлин Павлов, Ева Веселинова от Господари

...
Белослава и Маги Джанаварова, Орлин Павлов, Ева Веселинова от Господари
Коментари Харесай

Арт инсталация на крила и куп звезди на парти в Лозенец

Белослава и Маги Джанаварова, Орлин Павлов, Ева Веселинова от " Господари на ефира ", Борислав Комсийски от ВИП Брадър, Богомил Грозев, репортерката на " Папараци " Елизабет Методиева, Велина Узунова, младия дизайнер Фатих Осман, певицата Боряна Баташова и доста други звезди акостираха през уикенда в Лозенец. Причината - блестящото празненство по случай откриването на новият сезон на Hacienda Beach.
За положителното въодушевление на гостите се погрижиха Mr.K, DimoBG, Dj Vasquez, Vera Russo и DJ MC Kamen. Освен тях зад пулта през сезона в клуба ще застанат Dimo BG, DJ Mr.K, Dj Vasquez, DJ Tony AMF, DJ Jassen Petrov, DJ Doncho, DJ Phobia, DJ Mati и още посетител диджеи. Участия в Лозенец тази година ще имат и доста от българските поп и хип-хоп звезди, измежду които Графа, Любо Киров, Криско и 100 кила.

В понеделник на Hacienda Beach ще се организира обичайното караоке с Игор и Иван, вторниците ще са непокътнати за черната музика. В сряда ще започва един нов лейбъл от празненства под името No Orders. Те са въодушевени от фестивала Burning man и ще предложат на публиката едно вълнуващо прекарване. Резидент на No Orders е DJ Diaas, а специфичен посетител на 15-ти август, ще е един от най-провокативните и разпознаваеми актьори на Burning Man – Concret. Всеки четвъртък ще се изявява Венци Венц се неговото авторско празненство. Петък и събота ще е времето за комерсиалните диджей празненства, а в неделя на сцената ще се изявяват млади и одобрени музиканти, измежду които Jeremy?, Станислав Сланев-Стенли и други създатели.

От 20 до 30 юли на Hacienda Beach за първи път ще се организира и лятна арт академия за деца под управлението на Калина Попова. Малките гении от школата по изобразяване ще творят по три часа дневно на дребния плаж в Лозенец. В края на академията всички малчугани ще подредят в обща галерия творбите, които са основали на брега на морето.

Скулптурният парк в Лозенец също ще се усили с още една творба, наречена Крилата, чийто създател е художника Стефан Божков. Негово дело са и инсталациите Очилата, Гребенът и Слонът, които красят най-актуалния клуб по родното Черноморие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР