Белите дробове ще бъдат почистени с тази напитка Всички пушачи,

...
Белите дробове ще бъдат почистени с тази напитка Всички пушачи,
Коментари Харесай

Белите дробове ще бъдат като нови: мощна рецепта от 5 съставки

Белите дробове ще бъдат почистени с тази напитка

Всички пушачи, някогашни пушачи, а също и жителите на огромните градове се нуждаят от надълбоко разчистване на белите дробове!

Можете да опитате тази натурална напитка от единствено 5 съставки.

Ако сте пушач или някогашен пушач, дробовете ви са цялостни с отрови.

Тютюнът може да аргументи или да утежни такива здравословни положения като остри респираторни инфекции, както и доста да усили риска от развиване на рак.

За да почистите белите си дробове, можете да опитате тази напитка с лечебни свойства.

Предимства на тази напитка
Съставките в този артикул способстват за поддържането на оптималното здраве на белите ни дробове.

Струва си да се погрижите авансово за здравето си, да вземем за пример, като избягвате навика да пушите или да сте въздържан пушач, както и да не водите затънал метод на живот. В резултат, това ще способства за възстановяване на здравето на дихателните пътища.

Джинджифил
Използва се от антични времена поради лечебните си свойства. Джинджифилът оказва помощ за унищожаване на непотребната слуз.

Лук
Лукът се предлага за лекуване на белодробни инфекции, както и оказва помощ за изчистване на белите дробове от слуз и премахване на токсините. Той е изключително ефикасен при попречване на разнообразни болести на дихателните пътища.

Куркума
Куркумата е богата на витамини и минерали, които са супер здравословни за организма. Притежава антивирусни, антибактериални и антиканцерогенни свойства. Добавяйте куркума към своите ястия и питиета, изключително в случай че страдате от проблеми с белите дробове.

За да приготвите тази напитка, се нуждаете от следните съставки: 400 г лук, 400 г мед, 2 с.л. куркума, 2 с.л. настърган джинджифил, 200 година червени боровинки.

Поставете боровинките в блендера и ги смелете. След това прибавете обеления и нарязан лук, джинджифила и куркумата и разбъркайте. След това прибавете мед и разбъркайте.

Вижте още: Тиквички на фурна с моркови и чесън – вкусна и здравословна рецепта

Приемайте по 1 супена лъжица от този балсам заран и вечер два часа след хранене.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР