Белите дробове са органът, благодарение на който успяваме да поемем

...
Белите дробове са органът, благодарение на който успяваме да поемем
Коментари Харесай

С три храни белите ви дробове ще са по-добре защитени

Белите дробове са органът, с помощта на който съумяваме да поемем въздух и да дишаме умерено. Трябва да се грижим за тяхното здраве, да ги пазим и пазиме от нездравословни въздействия. Има разнообразни лекове за тях съгласно казуса, който имате или като профилактика. Такава рецепта от националната медицина е за филтриране на белите дробове.

Много фактори могат да окажат отрицателно въздействие върху белите дробове. Това най-много е мръсният въздух, който дишат хората, живеещи в огромните градове и които нямат доста време за отмора в планината на чист въздух да вземем за пример. Освен това вирусите са зад всеки ъгъл и освен в сезона на настинките. Просто би трябвало да се пазим.

За да отбраните белите си дробове от нездравословни въздействие и да извършите тази предложена от експерт рецепта, ще са ви нужни три съставки – банани, вода и мед. С нейна помощ ще се предпазите от болести на дихателните пътища като бронхит, болки в гърлото, кашлица и така нататък За задачата на първо време сипете в огромна тенджера 400 мл вода и оставете да заври. Когато това стане, я махнете от печката и сложете в нея два банани, доста добре узрели, които сте нарязали на колелца или късчета по желание. Те ще се разтопят поради високите градуси на водата. Разбъркайте добре, до момента в който това стане. После прибавете 2 с.л. мед и разбъркайте още веднъж.

Получения лек за бели дробове се пие топъл едновременно. Хубаво е да консумирате напитката преди хранене заран. Тя има отхрачващо деяние, облекчава раздразненото гърло, понижава кашлицата и болката в гърлото.

Ако не страдате от никакви сходни проблеми, може да приемате сместа и като профилактично средство. Така отново ще се погрижите за дробовете, изключително в случай че сте пушач. Сместа е подобаваща и за хора, страдащи от астма. Можете да пиете лека, до момента в който оздравеете, продължителността му зависи от вашата потребност.

Както и сами виждате националната медицина заслужава вашето внимание и има предписания, които в действителност оказват помощ. Те са лесни и простички, само че също толкоз ефикасни. За да предпазите белите си дробове, ви трябват единствено три артикули, които се срещат съвсем постоянно в кухнята. Само няколко стъпки ви разделят от този страховит лек за дробовете, за който те биха ви благодарили.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР