Белгийският национал Еден Азар призова съдиите на Световното първенство по

...
Белгийският национал Еден Азар призова съдиите на Световното първенство по
Коментари Харесай

Еден Азар: Съдиите трябва да ни пазят

Белгийският национал Еден Азар прикани съдиите на Световното състезание по футбол в Катар да пазят играчи като него и бразилеца Неймар.

Азар бе вторият най-фаулиран футболист на шампионата след първия кръг от груповата фаза, а на първото място се подреди Неймар.

Бразилецът се контузи в срещата със Сърбия и евентуално ще пропусне идващите два мача на своя тим.

„ Винаги споделям, че в случай че ме фаулират, значи притежавам топката, тъй че това е добър знак, част от играта ми. Но повече играчи като мен, като Неймар, Винисиус Жуниор, биват фаулирани. Трябва да се оправяме с това, няма проблем. То е част от играта “, сподели 31-годишният белгиец.

„ Просто не надявам, че съперниците ще получават жълти картони по-често от в този момент, тъй като тогава ще намалеят и нарушаванията. Реално видяно, в случай че не е осъществено нарушаване против теб, значи не си имал топката “, изясни Азар.

„ Засега се усещам чудесно. Играх 65 минути и мисля, че се показах добре. Но към момента може да напредваме много като тим. Следващият ни мач е след четири дни, аз се възвръщам добре. Да играя е най-важното нещо за мен “, съобщи още Еден Азар.

По обявата работи: Борислав Нинов БНР подкасти: Фактор Фактор Фактор
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР