Бедата на тази Конвенция, която адресира глобална драма на насилие,

...
Бедата на тази Конвенция, която адресира глобална драма на насилие,
Коментари Харесай

Д-р Н. Михайлов: Истанбулската конвенция - не сме объркани в превода. В клопка сме

”Бедата на тази Конвенция, която адресира световна драма на принуждение, е, че сама съдържа латентно идеологическо принуждение. Натрапват идеология дискретно и под честен шантаж. Маневрата е прикрита, само че и разгадана. ” Това твърди доктор Николай Михайлов. " Съпротивата не идва по линията на мъжкия национализъм или недостиг на сензитивност към човешкото страдалчество, както настояват, а по линия на страха за детето и отвращението от перверзното. Това е същината на абсурда. Идеята да въвличат детето в ролеви игри за релативизиране на половите граници и с цел да му оферират дрешки за джендърно преобличане, каквото се случва в демократичния свят, е за „ елементарния “ човек кощунствено посягане против свещеното, споделя още пред " Гласове " психиатърът.

Тези „ педагози “ са мисионери на господ Ерос в детска среда. И дано не възразяват, че това е пресилване, подправена вест или паническа визия, която изпреварва събития. Не е. Информирайте се какво се толерира в свободния свят и каква е наклонността ", счита богословът.

Истанбулската спогодба е куфар с двойно дъно. Отгоре е безспорното, изпод са спомагателните разпореждания, отговорностите и контрола. Отдолу са Неправителствени организации и мониториращият орган. А над всичко е идеологията. Тази Конвенция може да бъде тълкувана и по „ безвреден “ метод, разсъдъчно и филологически. Понятието „ джендър “ се отнася единствено до обществените функции на мъжа и дамата, твърди госпожа Бриджит О`Лъфлин. Но Конвенцията е написана с понятиен уред, който поема и „ спомагателни “ смисли. Думата „ джендър “ е хамелеон. Асоциациите с идеологията на третия пол и световната полова гражданска война не са в главите на читателите, а в главите на писателите. Не сме комплицирани в превода, в клопка сме. Това е в резюме усещането, споделя още доктор Михайлов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР