Бе проведено световно проучване, което отличава най-популярните имена на света,

...
Бе проведено световно проучване, което отличава най-популярните имена на света,
Коментари Харесай

Топ 5: Ето кои са най-популярните бебешки имена за момичета в света

Бе извършено международно изследване, което отличава най-популярните имена на света, без значение от културните разлики и традиции.
Проучването включваше страни от Европа, Съединени американски щати, Канада и Австралия. По-долу Ви представяме листата с интернационалните имена, които са с най-високо равнище на известност във всички страни по света.


1. Mиа
Просто и малко име, което е спечелило родителите по целия свят. Това име доближи връхната известност в далечната 1964 година с помощта на актрисата Миа Фероу и към този момент беше в листата с най-хубавите 1000 имена по целия свят.
Днес Миа е на шесто място в Съединени американски щати, второ в Германия и първо в Англия, Австралия, Хърватия, Мексико, Австрия, Норвегия и Словения.
2. София
Това е остаряло име, което значи " мъдрост " на гръцки език. Това световноизвестно име е номер едно в Съединени американски щати.
Независимо дали е написана като София или Софи, това е номер едно име в Шотландия и Северна Ирландия. Второто място държи в Холандия, а третото - в Италия и Дания.

3. Оливия
Оливия е името, което " основава ", т.е. разпространява Шекспир в сантименталната драма " Дванадесетте нощи ". Това име е обвързвано с маслинов клон и по този метод съставлява знак на мира. Оливия е на второ място в Англия, Уелс и Шотландия и несъмнено е номер едно в Хавай.

4. Ема
Това име е разпространявано от холивудските актриси като Ема Уотсън, Ема Стоун и Ема Роджърс, само че това е остаряло немско име, което значи " изцяло ".
Името е номер едно в Белгия, Финландия, Франция, Германия и Норвегия, до момента в който второ в Канада и трето в Ирландия.

5. Изабела
Изабела или Исабела е името с най-вече прякори - Изи, Бела, Ела, Ели, Иса и други Неговата елементарност го прави една от най-популярните имена в света и е най-популярна в Англия, Канада, Бразилия, Нова Зеландия, Дания, Испания, Австрия, Швеция и Ирландия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР