Бдин /Видин/ започна зимната си подготовка под треньорското ръководство на

...
Бдин /Видин/ започна зимната си подготовка под треньорското ръководство на
Коментари Харесай

Бдин започна подготовка, заминава на лагер в Хърватия /снимки/

" Бдин " /Видин/ стартира зимната си подготовка под треньорското управление на Николай Цветков - Демона. Финансовите проблеми в клуба са позволени, а след седмица тимът отпътува на двуседмичен лагер в Хърватия.
" До събота ще упражняваме във Видин. В понеделник отпътуваме на лагер 13 дни в Хърватия. Там ще изиграем пет контролни срещи. Там ще протече главната част от подготовката ", изясни Цветков, който бе играещ треньор на " Бдин " през предишния сезон, под негово управление тимът завоюва Северозападната Трета лига и влезе в професионалния футбол. 
Ръководството на клуба работи и по селекцията за пролетния дял на шампионата.
" Има няколко момчета, които към момента не можем да обявим на този стадий твърдо като нови попълнения. Ще минат проби и се надявам, че измежду тях ще успеем да открием хора, които ще оказват помощ да вдигнем качеството на тима. Чисто организационно клубът би трябвало да отиде на по-добро равнище, с цел да може да търси и по-добри резултати, само че работим за селекцията, работим за това да се привлекат положителни футболисти, които да носят победи, да носят точки и по този метод да отидем по-напред в класирането. "
Освен досегашният старши-треньор Живко Желев, тима са напуснали и шестима от състезателите.
" Тома Ушагелов реши, че желае да търси друго развиване. Лошото е, че ни напуснаха и двамата вратари - Мартин Цветанов и Иван Василев, като Иван ни изненада в последния миг с решението си, само че ние няма да стопираме никой, защото момчетата дадоха каквото можаха, имат право да изоставен. Георги Станимиров също ще търси различен клуб. Преди това се разделихме с Георги Цеков и Валдемар Лашков. Това са естествени неща във футбола, работим за привличането на други хора. "
Финансовото положение на клуба е обикновено, увери Николай Цветков.
" Имаше доста трудове в медиите, тиражираха се неща, които не отговорят на истината. Заплатите са изплатени. Това, което внасяше неизясненост, идваше от това, че не се знаеше отсега нататък по какъв начин ще продължи клубът, само че моята информация е, че нещата са изгладени, подредени и няма да има проблем с финансирането на " Бдин "
Първенството на Втора футболна лига се възобновява на 17 февруари. В първия пролетен кръг " Бдин " ще гостува на " Беласица " в Петрич.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР