Базиран на изкуствен интелект, чатботът пести време на клиентите, като

...
Базиран на изкуствен интелект, чатботът пести време на клиентите, като
Коментари Харесай

Виртуалният асистент на А1 АВА отговаря за секунди

  • Базиран на изкуствен интелект, чатботът пести време на клиентите, като им спомага с информация и препоръки по над 200 тематики
  • АВА предлага и връзка с дежурен чиновник, когато е нужно, а знанията ѝ се обогатяват непрестанно

Клиентите на А1 към този момент разполагат с още един метод, по който могат да се свържат с представител на компанията и да получат информация и подпомагане - ( А 1 В иртуален А систент). Чатботът обслужва безграничен брой клиенти по едно и също време и по разнообразни тематики, без това да води до изчакване. Благодарение на технологии с изкуствен интелект (AI), АВА се образова и самоусъвършенства посредством действителни образци от диалозите с потребителите. Тя поддържа връзка с клиентите на български език, а речниковият ѝ ресурс надвишава 15 000 думи.

На този стадий новаторският виртуален помощник спомага неотложно с отговори по постоянно повтарящи се запитвания и проблеми. Сред топ тематиките, по които АВА може да оказва помощ, са роуминг препоръки и рекомендация за подобаващ проект при пътешестване, механически въпроси и усложнения с мобилни и закрепени услуги, информация за контракти, настоящи сметки, способи на заплащане, предели и кодове за оторизация, както и въпроси, свързани с достъпа до Моят А1.

Чатботът има знания и за всички артикули и услуги от А1, предлагани на частни клиенти, в това число A1 Xplore TV Go, Net box, застраховки, А1 клуб, A1 Wallet, Musicall, e-винетки, е-билет за градски превоз, PUK код и други. За по-комплексни запитвания и инспекции АВА пренасочва диалога към чат с дежурен помощник.

Виртуалният помощник обслужва над 1500 клиента на ден и броят се удвоява на всеки няколко месеца, защото потребителите се връщат наново и харесват бързината, качеството и краткостта в отговорите. АВА продължава да се „ учи “ на нови думи, изрази и тематики, по които да оказва помощ. С увеличение на броя хора, с които беседва, точността на отговорите и функционалността на АВА нарастват непрестанно. Паралелно за обогатяване на знанията на АВА се грижи и от екип от специалисти. Потребителите могат да се свържат с АВА, като кликнат върху иконата в долния десен ъгъл на на A1.bg и А1 Помощник.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР