Баскетболистите Калоян и Деян Иванови са отхвърлили предложения от чужбина

...
Баскетболистите Калоян и Деян Иванови са отхвърлили предложения от чужбина
Коментари Харесай

Близнаците Иванови само с опиция още един сезон с Левски или отказване

Баскетболистите Калоян и Деян Иванови са отхвърлили оферти от чужбина в хода на сезона и виждат бъдещето си единствено в Левски Лукойл, в случай че продължат да се състезават

"Тези неща към този момент стоят на дневен ред пред нас. Имаме контракт с Левски за още една година. Нямаме варианти за други предложения, макар че имахме такива. По средата на този сезон аз имах оферта за тим в чужбина, тим, с който даже играхме тук евротурнири. Брат ми имаше преди месец също оферта от Италия, " съобщи Калоян Иванов пред bgbasket.com и добави: "Но ние към този момент не обръщаме внимание на тези неща, нашето бъдеще е обвързвано като баскетбол единствено с тима на Левски. "

"Нека да свърши този сезон, тъй като в този момент почват тежките мачове, да забележим по какъв начин ще се развият нещата, по какъв начин ще се усещаме физически, дали ще си осъществим задачите, нека това стане и вземем шампионската купа. Оттам-нататък лятото ще забележим. Бизнесът, с който се заехме от четири години, към този момент стартира да ни тежи да съчетаваме нещата, тъй като ние сме експерти и не оставяме едното за сметка на другото на втори проект. И съчетаването им води до много тежко всекидневие, " показа още Калоян Иванов, който акцентира, че разновидностите пред двамата са още един сезон с Левски Луклойл или завършек на спортната им кариера.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР