Басистът на Ку-Ку Бенд Георги Милчев-Годжи може да се завърне

...
Басистът на Ку-Ку Бенд Георги Милчев-Годжи може да се завърне
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Изненада: Годжи се завръща на екран още тази вечер?

Басистът на „ Ку-Ку Бенд ” Георги Милчев-Годжи може да се завърне в „ Шоуто на Слави ” още довечера. Музикантът си счупи левия крайник при започване на месец декември и слезе от екран, а неговото място бе заето от сътрудника му Иван Стоянов. Според в. „ Уикенд” Гожди е получил два месеца отпуск от докторите си и ще се завърне в Шоуто чак през февруари. Слави не давал напън на Милчев да се връща на работа, а желае той добре да се погрижи за здравето си.

Според автореклама на предаването, която през днешния ден се завъртя в ефира на bTV, това може да стане много по-рано. Според малко клипче, снимано в края на годината, довечера феновете ще се забавляват с Вечерта на северозападната просвета. В рубриката видните представители на района Краси Радков, Борис Солтарийски и Годжи Милчев забавляват публиката с същински истории от региона.

Във въпросното видео виждаме и Годжи. „ Тази година се потрошихме от ястие и пиене”, споделя китаристът и приканва феновете да гледат следпразничното издание на Шоуто. Видео: Шоуто на Слави

Дали музикантът ще се върне на работа, или ще продължи да се възвръща, ще стане ясно доста скоро.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР