Баща от Колорадо съди най-големия училищен район в щата, като

...
Баща от Колорадо съди най-големия училищен район в щата, като
Коментари Харесай

Баща съди училищен район за отказ да покаже чисто знаме за гордост заедно със знамето на Progress Pride

Баща от Колорадо съди най-големия учебен регион в щата, като твърди, че чиновниците са отказали да му разрешат да покаже знаме за „ чист прайд “ дружно със знамената на Progress Pride, които се виждат в учебното заведение на неговите деца в Денвър.

Нейтън Фелдман твърди, че на децата му е неразрешено да упражняват свободата на словото при положение на дискриминация по позиция.

Адвокатът на Фелдман, Майкъл Йодер, упрекна политиките за правдивост като тази на Денвър за „ явната сексуализация на наличието в началните учебни заведения в цялата страна “. Знамената на Progress Pride и книгите за полова еднаквост, ориентирани към дребни деца, предизвикват учениците да питат за тях и предизвикват едностранен диалог към несъответствуващи тематики в класната стая, сподели той. дружно със знамената на Progress Pride, изложени в учебното заведение на неговите деца. В делото си той твърди, че учебното заведение е нарушило както Първата корекция, по този начин и клаузата за равна отбрана на 14-та корекция. (...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР