Бързите тестове навлизат в ежедневието в Гърция, която отмени част

...
Бързите тестове навлизат в ежедневието в Гърция, която отмени част
Коментари Харесай

Бързите тестове навлизат в ежедневието, но строгите мерки остават

Бързите проби навлизат в всекидневието в Гърция, която анулира част от възбраните, само че строгите ограничения остават. Правителството регистрира триумф на тестванията измежду учениците, работещите в търговията също ще се ревизират постоянно, с цел да се предпазят клиентите от разпространяване на вируса, съобщи БНР.

Много е невисок процентът – към 0,2%, на инфектираните възпитаници, които през вчерашния ден се върнаха в класните стаи. Гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис благодари на възпитаници, учители и родители за поддръжката при използването на на независими проби, които навлизат в всекидневието на гърците.

От идната седмица се вкарва ежеседмично наложително тестване на всички работещи в превоза, търговията и в заведенията за публично хранене. Медиен интерес провокира опитът с 200 туристи от Нидерландия, които се намират в първокласен хотел на о-в Родос без право да напущат мястото. Едноседмична отмора в изолираност е допустима, споделиха пред медиите туристите. Подготвя се и последваща група с следено овакантяване на хотела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР