Бърза реакция и късмет спасиха шофьор с дете от тежък

...
Бърза реакция и късмет спасиха шофьор с дете от тежък
Коментари Харесай

Шофьор на джип кара в насрещното - на косъм от челен удар и сблъсък на пешеходци

Бърза реакция и шанс избавиха водач с дете от тежък случай в София тази заран.

Няколко несъответстващи маневри на лидер на джип са били близо от това да доведат до трагична развръзка. За благополучие всичко се разминава на косъм.

Шофьорът на джипа се търси, с цел да си понесе следствията от нарушаванията, които е направил.

" Търся очевидци на преживелица от тази заран към 8.25ч. на кръстовището на улица " Гео Милев " и улица " Николай Коперник ". Черен мерцедес ML пресича " Гео Милев ", заобикаля чакаща в междинна лента за ляв завой кола, навлиза в моята лента и съвсем ме удря челно. Бях с малко дете, което си изкара акъла от спирачки, които се наложи да набия, с цел да избегна удара. Наглият дори и не спря да се извини или нещо сходно. Веднага по-късно щеше да блъсне двама пешеходци на пешеходната на 93 учебно заведение още веднъж изпреварвайки в насрещното. Този пич би трябвало да понесе последици. " описа Николай Захов.

Потребители в мрежата обаче показват, че без запис и данни на колата на неразумния лидер ще му се размине с лекост.

" Питай в покрайнината за камери. Всичко живо там е магазини. ", поучава Алесио В. " Според мен има камера на кръстовището ", добавя Веселин Г.

Други разясняват, че даже и записите може да не са от изгода.

" И да имаш запис от камера нищо няма да стане. И 5 очевидеца да имате. Адвокат, доста пари...И най-после нищо. От опит приказвам.При удар е друго, даже и лек. " отбелязва Александър Енев.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР