Барселона. Треньорът на Барселона Чави Ернандес прие философски равенството 0:0

...
Барселона. Треньорът на Барселона Чави Ернандес прие философски равенството 0:0
Коментари Харесай

Чави Ернандес: Бенфика дойде за 0:0 и го постигна

Барселона. Треньорът на Барселона Чави Ернандес одобри метафизичен равенството 0:0 с Бенфика в група " Е " на Шампионската лига. Каталунците се нуждаеха от победа, с цел да си подсигуряват класиране на 1/8-финал и в този момент ще би трябвало да треперят до последно. Той съобщи, че португалците са пристигнали на " Камп Ноу " за нулево реми и са го постигнали. Въпреки това експертът остава оптимист, че отборът му ще продължи напред.

" Пропуснахме добра опция да се класираме, само че би трябвало да гледаме напред. Ще имаме нов късмет в Мюнхен и би трябвало да се възползваме. Бенфика пристигна за 0:0 и го реализира. Те знаят по какъв начин да играят за подобен резултат и по тази причина не успяхме да отбележим. Важното е, че създадохме положения и е единствено въпрос на време те да стартират да влизат. Видях хубави неща и това ме прави оптимист. Липсваше ни единствено гол и това е тъпо. В последна сметка обаче считам, че играхме добре ", съобщи Чави.

" Искам тимът да бъде горделив и да се любува на играта и на тренировките. Винаги по този начин съм гледал на нещата - потребно е, когато играчите не са отегчени, а се забавляват. Аз съм положителен човек. Обичам заниманието, когато то има за цел да ни направи по-силни и да побеждаваме. Тази вечер съм доста горделив от метода ни на игра. Смятам, че е реалистично да отидем и да победим Байерн като посетител. Трябва да покажем темперамент и умения. Това е последният ни късмет да се класираме ", добави експертът.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР