Барселона търси начини да привлече Гави в първия отбор. Според Mundo

...
Барселона търси начини да привлече Гави в първия отбор.
Според Mundo
Коментари Харесай

Барселона опитва всичко заради Гави

Барселона търси способи да притегли Гави в първия тим.

Според Mundo Deportivo управлението на каталунския клуб работи върху стопански проект, който ще усъвършенства качеството на състава през идващия сезон. Президентът Жоан Лапорта работи с борда на шефовете, вицепрезидента по икономическите въпроси Едуард Ромеу и клубния шеф Матеу Алемани, с цел да сътвори проект, който да подсигурява, че Барса дава отговор на условията на финансовия феърплей.

Ако Барселона не успее да го развие, то през лятото ще загуби Гави, чийто професионален контракт е анулиран. Поради това испанецът може да стане свободен сътрудник в края на сезона. Сега Гави се завръща в Барса като младеж.
 Подадоха тъжба против Барса поради Гави
Подадоха тъжба против Барса поради Гави

Заради картотеката му

За да избегне напускането на Гави, както и да записва Роналд Араухо, Серхи Роберто и Маркос Алонсо, чиито контракти бяха удължени по-рано, и да подпише нови.

Барселона възнамерява да понижи заплатите заради напускането на играчи, чиито заплати не дават отговор на финансовите благоприятни условия на клуба. Например, в случай че Серхи Бускетс се съгласи да удължи контракта, тогава заплатата му ще бъде доста понижена. Освен това Барса желае Жорди Алба, чийто контракт е до лятото на 2024 година, да получи понижение на заплатата. Ако бранителят откаже, тогава Барса ще се опита да се отърве от него.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР