Барселона разгроми Виляреал с 4:1 като гост в късния неделен

...
Барселона разгроми Виляреал с 4:1 като гост в късния неделен
Коментари Харесай

"Барселона" се позабавлява на гърба на "Виляреал"

" Барселона " разгроми " Виляреал " с 4:1 като посетител в късния неделен мач от 34-тия кръг на испанското футболно състезание. Така каталунците запазиха все по-малките и шансове да защитят купата в Ла Лига, към която се е устремил техният безконечен противник " Реал " (Мадрид).

За наслада на своите почитатели " блаугранас " предложиха същинско шоу на " Естадио де ла Серамика " и четирите гола бяха най-малкото, с което домакините можеше да се отърват. В основата на зрелището за кой ли път беше Лионел Меси, който направи две брилянтни асистенции, вкара гол, който беше анулиран от ВАР поради милиметрова засада при започване на комбинацията, и уцели греда от директен свободен удар.

" Барса " откри резултата след по-малко от 3 минути игра, откакто Пау Торес заби топката в личната си врата при центриране по земя на Жорди Алба. Жерар Морено изравни за " Виляреал " в 14-ата мин., само че още до почивката гостите поведоха с два гола задатък. Луис Суарес в 20-ата и Антоан Гризман в 45-ата мин. се възползваха от гениални пасове на Меси и вкараха кой от кой по-красиви попадения с прехвърлящи удари.

Крайният резултат беше завършен в 86-ата мин. от влезлия като запаса Ансу Фати. За 17-годишния суперталант от школата " Ла Масия " това беше шести гол в 21 мача от дебютния му сезон в мъжкия тим на каталунците.

Четири кръга преди края " Барселона " (73 т.) изостава с четири точки зад водача " Реал " (77 т.). Столичани ще станат първенци даже при еднакъв брой точки в крайното класирането поради преимуществото си в директните конфликти в " Ел Класико " този сезон. В 35-ия кръг на " Барса " следва каталунско дерби с " Еспаньол " на " Камп Ноу " в сряда (8 юли), а мадридчани посрещат " Алавес " на подготвителния ст. " Алфредо ди Стефано " в петък (10 юли).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР