Барселона победи с 4:0 Атлетик (Билбао) у дома в мач

...
Барселона победи с 4:0 Атлетик (Билбао) у дома в мач
Коментари Харесай

Барселона с голяма победа срещу Атлетик (Б)

Барселона победи с 4:0 Атлетик (Билбао) вкъщи в мач от 26-ия кръг на Ла Лига.  Каталунците към този момент са на четвърто място с 45 точки, а баските са осми с 37 пункта.

В 37-ата минута Пике стреля с глава след центриране от корнер, топката се отби от напречната греда и се върна към Обамеянг, който незабавно я прати в мрежата за 1:0.

След подновяването на играта Барселона продължи да диктува събитията на терена. Вратарят на Билбао Унай Симон се оправи с удари на Бускетс и Феран Торес. Треньорът на каталунците Шави реши да пусне в игра Усман Дембеле, който беше освиркан от част от почитателите.

В 73-ата минута французинът отговори по отговарящ метод на критиците. Той приключи независим пробив с удар под гредата и направи 2:0.

Дембеле се развихри до края на срещата, откакто записа и две асистенции. Негово центриране в 90-ата минута бе засечено с глава в мрежата от Люк Де Йонг, а в добавеното време французинът асистира и на Депай, който от близко вкара четвъртото попадение във вратата на Унай Симон.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР