Барселона отново бе препъната преди финалната права. Селекцията на Светислав

...
Барселона отново бе препъната преди финалната права. Селекцията на Светислав
Коментари Харесай

Никола Миротич е изпитвал физически проблеми преди сблъсъка с Баскония

Барселона още веднъж бе препъната преди финалната права. Селекцията на Светислав Пешич за втора поредна година изгуби финалната борба за трофея от Лига Ендеса, откакто отстъпи на Баскония със 67:69 на финала на заключителния шампионат в Лига Ендеса. Пешич въпреки всичко е убеден, че отборът ще се усъвършенства за идващия сезон.  Барселона е на колене! Лука Вилдоса и Баскония са новите крале на Испания

" Отборът има бъдеще и темперамент, а също по този начин разполага с всичко нужно, с цел да печели трофеи. Но в баскетбола не играеш самичък, вземат участие и други тимове. Загубихме мач, който искахме да спечелим. Разочаровани сме и също по този начин сме доста тъжни, само че знаем, че работим отборно. Знаем, че можем да играем по-добре и съм сигурен, че идващият сезон ще създадем крачка напред и ще спечелим трофеи ", показа Пешич след дуела с Баскония нощес.

Наставникът поздрави баските за успеха. - " Това беше последният мач за сезона, беше доста натоварен. Ние също можехме да спечелим, само че в тази обстановка има някои неща, които не могат да се трансформират. Поздравяваме съперника ни Баскония. Страхотен тим, който играе добър баскетбол ".

Пешич призна, че звездата и най-полезен състезател на сезона Никола Миротич е изпитвал физически проблеми преди дуела - " Беше рисково да играе в този мач. Имаше физически проблеми, два на брой. Опитахме разнообразни лечения в последните дни, с цел да го подготвим. Той искаше да играе, искаше да се оправи с предизвикването ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР