Барселона и Байерн Мюнхен се изправят един срещу друг в

...
Барселона и Байерн Мюнхен се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Барселона - Байерн Мюнхен, съставите

Барселона и Байерн Мюнхен се изправят един против различен в най-очаквания конфликт от петия кръг на груповата фаза в Шампионската лига довечера. Решаващата среща от група „ C “ на стадион „ Спотифай Камп Ноу “ започва в 22:00 часа и ще може да я наблюдавате онлайн в уеб страницата.

Слабото показване на Барселона в двата мача против Интер е на път да прати каталунците в Лига Европа напролет. Създалата се обстановка в групата принуждава испанците да гонят наложителна победа против баварците.

Спрямо показаното от германците в конкуренцията досега, сходен резултат несъмнено няма да бъде реализиран елементарно. Байерн имаше известни съмнения в Бундеслига, само че в европейските си задължения бе безапелационен, за което свидетелства головата разлика 13:2.

Тимът на Барселона е спечелил единствено 1 от миналите 6 мача от Шампионска лига и е изгубил последните си 5 срещи с Байерн в шампионата.

Проблемите пред Шави Ернандес със състава не са малко, като той няма да може да разчита на контузените Роналд Араухо, Мемфис Депай, Андреас Кристенсен и Сержи Роберто. Под въпрос пък остава Гави.

Универсалният футболист на Байерн Мюнхен Томас Мюлер възобнови тренировки и може да взе участие в конфликта, до момента в който стражът Мануел Нойер остава отвън терена, осведомиха от клуба. Германският стрелец не взе присъединяване при триумфа над Хофенхайм с 2:0 през уикенда, а повода за това бе стомашен проблем. 33-годишният Мюлер осъществя осем гола в осемте мача, които е изиграл против Барса, като завоюва седем от тях. Мануел Нойер пък сигурно ще бъде навън за дуела с каталунците, само че се чака да се завърне назад в състава след контузията в рамото за съботната среща с Майнц. Извън сметките на наставника Юлиан Нагелсман остават още Люка Ернандес и Лерой Сане.

За да продължи напред, Барселона би трябвало да стиска палци и за неуспех на Интер. Тимът е втори с три точки пред испанците и в идния кръг е хазаин на Виктория Пилзен. в последния кръг отборът на Шави гостува в Челия, а „ нерадзурите “ са посетители на Байерн, който към този момент се е класирал.

/ /

22:00 часа |

Шампионска лига, група „ C “, пети кръг

Вероятни сформира на двата тима:

БАРСЕЛОНА : 1. Марк-Андре тер Стеген – 2. Ектор Бейерин, 23. Жул Кунде, 17. Маркос Алонсо, 28. Алехандро Балде – 8. Педри, 5. Серхио Бускетс, 21. Френки де Йонг – 7. Усман Дембеле, 9. Роберт Левандовски, 19. Франк Кеси

Старши треньор: Шави Ернандес

БАЙЕРН МЮНХЕН : 26. Свен Улрайх – 19. Алфонсо Дейвис, 4. Матайс де Лихт, 2. Даю Упамекано, 40. Нусар Мазрауи – 8. Леон Горецка, 6. Йосуа Кимих – 7. Серж Гнабри, 42. Джамал Мусиала, 17. Садио Мане – 13. Ерик Максим Чупо-Мотинг

Старши треньор: Юлиан Нагелсман

Главен арбитър: Антъни Тейлър, Англия

Стадион: „ Спотифай Камп Ноу “, Барселона, Испания 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР