Барселона е поредният клуб, който се интересува от възможността да

...
Барселона е поредният клуб, който се интересува от възможността да
Коментари Харесай

Барселона се включва в битката за Кансело

Барселона е следващият клуб, който се интересува от опцията да притегли в редиците си бранителя на Байерн (Мюнхен)Жоао Кансело. Португалецът, който играе като преотстъпен при баврците от Манчестър Сити, е с много неразбираемо бъдеще и това кара от ден на ден клубове да наблюдават от близко обстановката към него и да вършат проекти за възможното му привличане след края на сезона, като измежду тях е и Барса, твърди " Спорт ".

28-годишният бек дойде на " Алианц Арена " много изненадващо през зимата след скандал с Пеп Гуардиола. В началото той изигра няколко доста мощни мача, само че след това седна на пейката и досега има едвам 4 мача като титуляр и 3 като промяна. От Байерн към този момент признаха, че надали ще платят прекомерно високата му откупна уговорка и най-вероятно той ще се завърне на " Етихад " след края на сезона.
 Напрежението към Кансело в Байерн се повишава Напрежението към Кансело в Байерн се повишава
Кансело има контракт с Ман Сити до 2027 година, само че възможностите да играе още веднъж за отбора са минимални. Почти несъмнено " жителите " ще му търсят покупател, а претенденти не липсват. Един от тях е Барселона, като на " Камп Ноу " се надяват да съумеят да се преборят за подписа на португалеца. За това може да помогне и мениджърът на играча Жорже Мендеш, който е в близки връзки с шефовете на каталунците.

Привличането на Кансело обаче няма да е лесна задача, имайки поради тежкото финансово положение на Барса и сериозната конкуренция за подписа му. Интерес към него има и от Реал Мадрид, Челси и Пари Сен Жермен.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР