Баровските номера на колите, които са с 4 еднакви цифри,

...
Баровските номера на колите, които са с 4 еднакви цифри,
Коментари Харесай

Гъзарията на баровците с тузарски номера ще им излезе поне два бона

Баровските номера на колите, които са с 4 идентични числа, ще скочат двойно. Предвижда се цената от 1000 лв. да стане 2000 лв. за две регистрационни табели на колите. Това е заложено в план за изменение на Тарифа 4 за таксите, които се събират в системата на Министерство на вътрешните работи по Закона за държавните такси, прецизира в. Монитор.

Така в случай че някой да вземем за пример желае да записва автомобил, чийто номер да е 4444, ще би трябвало да заплати 2 бона, преди да си получи табелките. Преди това, несъмнено, ще би трябвало да попълни съответното заявление, а шефът на съответното ръководство да му позволи. Промените са качени към този момент в интернет за разискване, а по-късно се чака да се одобри в Министерски съвет.

Друго нарастване, което е заложено, е за така наречен огледални и повтарящи се номера. До момента комбинацията от номер с числа „ аа-вв “, „ ав-ва “ и „ ав-ав “, където „ а” и „ в” са разнообразни цифри от 0 до 9, и за табели с регистрационен номер с композиция от четири числа по избор, струваше 50 лв.. След измененията цената ще скочи до 300 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР