Баровецът Румен Чандъров, който след Слънчев бряг, стана и горд

...
Баровецът Румен Чандъров, който след Слънчев бряг, стана и горд
Коментари Харесай

Чандъров от 8888.bg хвърли милиони за имот в Халкидики

Баровецът Румен Чандъров, който след Слънчев бряг, стана и горделив притежател на 100 декара земя в Доминикана, разпростря финансовите си пипала и на Халкидики, научи извънредно уеб страницата MEDIAMALL.   Румен Чандъров се е сдобил с няколко декара земя на първа линия в Криопиги, населено място намиращо се на първия ръкав на полуостров Халкидики. Според съвършената информация на сайта MEDIAMALL , Чандъров е броил за парцела 1.8 млн. евро или над 3.5 млн. лв..   Бизнесменът който е родом от Златоград има намерение да построи на въпросната земя баровска вила, както и още една за незнаен негов сътрудник. Имотът е на първа линия и има лице от близо 200 квадратни метра към морето, както сами може да видите от извънредното видео и фотоси.


По думите на наши източници, Чандъров желал доста бързо да построи къщите си с цел да може да се отдаде на отмора още от идващото лято.

Нека напомним, че Румен Чандъров е президент на ПФК „ Септември “ от 2015-та година, както и е притежател на два хотела в Слънчев бряг – „ Маджестик бийч ризорт “ и „ Еврика бийч клуб хотел “. И двата хотела, Чандъров ръководи посредством компанията ДИТ Груп, дружно с брат си Ваклин Чандъров. Базата му в Слънчев бряг разполага с към 3000 кревати, като към тях има и игрище за джитбол и мини футбол на изкуствена трева.



Бизнеса на братя Чандърови е обвързван главно с туризма, като те имат хотели освен в България, само че и в други страни. В Доминикана да вземем за пример, Чандъров е притежател на парцел от 100 декара на първа линия в региона на Пунта Кана. Наши източници настояват, че баровецът от Златоград към този момент е почнал да влага милиони във въпросния парцел, като се готви да построи там голям хотелски комплекс.



Изключително забавно е, че преди три години, откакто прокуратурата стартира купищата си следствия против хазартният необут Васил Божков, най-изненадващо Румен Чандъров също реши да влезе в този бизнес. Още по-странно е, че Божков беше притежател на компанията 7777.bg, която затвори след заминаването му в Дубай, а на нейно място, ни в чеп, ни в ръкав, се появи 8888.bg със притежател Румен Чандъров. Тогава градски митове и клюки твърдяха, че зад новата хазартна компания на Чандъров, седят ползи близки до Бойко Борисов и Движение за права и свободи.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР