Барабанистът на Rolling Stones Чарли Уотс e починал на 80-годишна

...
Барабанистът на Rolling Stones Чарли Уотс e починал на 80-годишна
Коментари Харесай

Почина барабанистът на Rolling Stones

Барабанистът на Rolling Stones Чарли Уотс e умрял на 80-годишна възраст. Това заяви BBC, като се базира на представител на музиканта.
"Чарли си отиде в мир и успокоение тази заран в лондонска болница. Той бе обкръжен от своето семейство ", се показва в известието.
Смъртта на Чарли Уотс идва единствено няколко седмици откакто бе оповестено, че той няма да взе участие в американското турне на Rolling Stones. Като причина бе посочено, че барабанистът се възвръща от здравна процедура, която е минала сполучливо.
Семейството на Чарли Уотс моли медиите и почитателите да уважат правото им на тъга и да оставят околните му да преминат умерено през тъгата си. "Той беше обичан брачен партньор, татко и дядо. Също по този начин беше един от най-великите барабанисти на своето потомство. Учтиво молим да се почита персоналното пространство на фамилията, приятелите и останалите членове на Rolling Stones ", се споделя още в късото изказване.
Чарли Уотс става част от Rolling Stones през 1963, когато се причислява към Мик Джагър, Кийт Ричардс и Браян Джоунс в новосъздадената от тях музикална тайфа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР