Барабанистът на Queen Роджър Тейлър планира да издигне 6-метрова статуя

...
Барабанистът на Queen Роджър Тейлър планира да издигне 6-метрова статуя
Коментари Харесай

Роджър Тейлър от „Куийн“ вдига статуя на Фреди

Барабанистът на Queen Роджър Тейлър възнамерява да издигне 6-метрова скулптура на някогашния фронтмен на бандата Фреди Меркюри — в градината си, оповестява „ Ню Мюзикъл Експрес “.

Първоначално бронзовата скулптура е била основана за разпространение на мюзикъла We Will Rock You, който употребява каталога на „ Куийн “. Тя стоеше пред спектакъл " Доминион " в Лондон от 2002 година до края на шоуто в Уест Енд през 2014 година

Понастоящем Тейлър възнамерява огромно обновяване на градината на парцела си в Съри и смята да сложи  статуята на централно място.

Според The ​​Sun барабанистът в момента чака позволение от Строетелния отдел от общината за създаване на дребна сграда край басейна, бар и джакузи. Преди това той е конфигурирал краткотрайно статуята в алпинеума си.

„ Статуята на Фреди беше в склад, който струваше пари, по тази причина си помислих„ за какво просто не я сложат на един камион и не го донесат тук, а ние ще го сложим в градината? — каза Тейлър. — Било доста занимателно да имам Фреди в градината си и съм сигурен, че и той щеше доста да се развесели от това решение. “

Съобщава се, че съветът на Гилдфорд Бороу ще вземе решение по отношение на заявката за слагането на статуята идващия месец.

Междувременно предходната седмица китаристът на „ Куийн “ Браян Мей сподели, че групата е била в студиото и работи по нова музика - макар че до момента още няма нищо, с които да се похвалят.

Двамата оригинални членове на групата, Мей и Тейлър, вършат концерти с артиста Адам Ламбърт повече от десетилетие, само че в никакъв случай не са записвали нов материал с него.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР