Банята в хотела е също толкова опасно място, колкото всяко

...
Банята в хотела е също толкова опасно място, колкото всяко
Коментари Харесай

Ето защо не е добре да си взимате вана в хотелска стая

Банята в хотела е също толкоз рисково място, колкото всяко друго публично място. Бактерии, гъбички - всички тези закани при незадоволително разчистване могат да донесат доста здравословни проблеми на госта. Ето за какво е значимо да знаете какви закани ви чакат, когато се настанявате даже в най-звездния хотел и да сте наясно с защитните ограничения.
Гъбична зараза
Достатъчно е най-малко един посетител, измъчен от гъбички на ноктите, да се потопи във ваната, тъй че рисковите микроорганизми да заселят съвсем мигновено повърхността ѝ. Гъбичната зараза обича влажна среда и е устойчива на доста препарати. Ако не сте сигурни в чистотата на стаята, най-добре е да се къпете единствено и да употребявате гумени чехли.
Освен това, в случай че има даже дребни рани по краката или ръцете, целесъобразно е да ги третирате със специфични антигъбички средства. Ако има висок риск от зараза, се предлага измиване със сапун и гелове с противогъбичен резултат. И не забравяйте да следите здравето си. Намаленият имунитет е главният фактор за провалянето на микроорганизмите.
Molluscum contagiosum
Децата под 10-годишна възраст са най-податливи на тази опасност. Можете да се болестите с ракообразни при контакт с общи такъми за къпане и плуване. Често инфекцията поражда при контакт с забрадка. Заразата се демонстрира под формата на кожни обриви. Те имат плътна основна конструкция с размер не повече от четири милиметра. Ако не се лекува, заболяването прогресира бързо и визира цялата кожа. Следователно за детето би трябвало да се обезпечат обособени предмети, донесени от вкъщи.
 Ето по какъв начин най-бързо да се отървете от ръждата и петната в банята Ето по какъв начин най-бързо да се отървете от ръждата и петната в банята
Много домакини знаят какво съставлява ръждата и какъв брой мъчно е да се отстрани. Необходимо е неотложно да се подхващат ограничения за реш...
Брадавици и папиломи
Тези закани, като гъбичките, доста обичат влажните места, където водата може да застоява. Банята на хотела не прави изключение. Тези болести имат вирусен темперамент и бързо проникват в човешкото тяло. Вече не е допустимо изцяло да се отстрани вирусът, откакто ви болести, той може да бъде подложен единствено в неактивно положение. Най-малкото понижаване на имунитета и заболяването се появява още веднъж на кожата. Можете да се предпазите от тази опасност с чисти кърпи и чехли за еднократна приложимост, които са деликатно предоставени в хотела. Ако нямате доверие на личния състав, можете да вземете комплекти за баня от у дома.
Микроспория
Популярното име на тази заплаха се назовава трихофития. Заразяването в хотелска баня с това заболяване ще ви обезпечи зле обработени гребени, кърпи и самата влажна повърхнина. Затова, когато е допустимо, използвайте личните си движимости и избягвайте пряк контакт със застояла вода. Ако откриете признаци на неприятно разчистване в банята (варовик, петна по стъклото и т.н.), неотложно се обадете на чистачката и се уверете, че тя не просто избърсва, а дезинфекцира повърхността.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР