Банята трябва да бъде най-чистото място в апартамента. В края

...
Банята трябва да бъде най-чистото място в апартамента. В края
Коментари Харесай

Мизерия в банята? Ето как да изчистите плочките за секунди

Банята би трябвало да бъде най-чистото място в жилището. В края на краищата, това зависи от реда в фамилията. За да поддържате чистотата в банята, вие употребявате доста химикали. Но вредата от тях от време на време може да бъде доста голяма…
Токсичните изпарения на мощните почистващи средства са на практика незабележими. Ето за какво, ние ви предлагаме един на ниска цена и ефикасен метод за разчистване на плочките в банята. Освен това не се изискват спомагателни разноски.
Необходими артикули:
1/4 чаена лъжичка водороден пероксид
1 чаена лъжичка течен сапун
1/2 чаена лъжичка сода
Начин на подготвяне:
Смесете всички съставки и съхранете течността в бутилка.
За разчистване на остатъците нечистотия напоете влажна гъба и почистете плочките. Изплакнете повърхността с вода.

В случай на упорити замърсявания приложете течността върху плочките и оставете за 10 минути. През това време мръсотията ще се разтвори и ще ви бъде по-лесно да я отстраните. Повторете процедурата още веднъж и изплакнете повърхността с вода.
За да остане банята ви чиста по-дълго време след почистването, използвайте следния способ: Смесете вода и оцет в съответствие 1:1 и напръсквайте с течността фугите на плочките два пъти седмично.
Това естествено средство ще се трансформира в благонадежден асистент в всекидневието ви. Содата е тайното средство за разчистване на всяка стопанка.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР