Банка ДСК взе две награди от 21-ия годишен конкурс "Банка

...
Банка ДСК взе две награди от 21-ия годишен конкурс "Банка
Коментари Харесай

ДСК е Банка на годината за 2017-а

Банка ДСК взе две награди от 21-ия годишен конкурс "Банка на годината ", проведен от Асоциация Банка на годината. Кредитната институция получи за втора поредна година огромната премия "Банка на годината " в конкуренция с 21 банки и 5 задгранични банкови клона. Отличия бяха раздадени в още 5 категории. Освен наградата "Банка на годината 2017 ", най-старата банкова институция в България завоюва и признанието "Най-ефективна банка за 2017 ".

Наградите получи Главният изпълнителен шеф Виолина Маринова, дружно с членове на управителния съвет на банката. По този мотив Главният изпълнителен шеф посочи, че за положителните резултати са съдействали всички.

"Изключително съм щастлива, че огромната премия остана при нас. Този триумф е плод на груповите старания на всички чиновници на банката под вещото управление на Управителния съвет на банката, които към този момент по традиция са още веднъж тук с мен, с цел да получим дружно високото отличие. Признателна съм на сътрудниците, по тази причина че дружно работим освен за отстояване на завоюваните позиции и високите стандарти, прилагани в банката, само че и по тази причина че дружно и решително вървим напред във към момента неусвоената територия на банкирането на бъдещето. Спокойна съм, че с такива чиновници и сътрудници можем да посрещнем самоуверено всички провокации и по тази причина съм им безпределно благодарна”, сподели Виолина Маринова при приемането на премиите.

В останалите шест категории отличените са: Пазарен дял - УниКредит Булбанк, Ефективност - Банка ДСК, Динамика на развиване - Пощенска банка, Чуждестранен банков клон - БНП Париба и наградата „ Таен клиент “ - Райфайзенбанк.

Годишните банкови награди се връчват от 1992 година, като в последните години те се учредяват от Асоциация Банка на годината. Досега Банка ДСК е била притежател на огромната премия "Банка на годината " шест пъти.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР