Банка ДСК стана част от инициативата „НЕ на агресията на

...
Банка ДСК стана част от инициативата „НЕ на агресията на
Коментари Харесай

Банка ДСК се включи в инициативата „НЕ на агресията на пътя“

Банка ДСК стана част от самодейността „ НЕ на експанзията на пътя “, която фонданция „ Вълшебен свят “ и „ Детска футболна академия Комета “ провеждат като част от акцията „ С усмивка “ това лято. Инициативата ще се организира в събота, 16 юни, от 10:00 до 16:00 часа на картинг писта „ Красна поляна “ и е съфинансирана по план на Министерството на младежта и спорта и Столична община като част от програмата „ София - Европейска столица на спорта 2018 година “.

Идеята на уредниците е бъдещите водачи да разпознават и лимитират факторите за пораждане на нападателно държание на пътя и да могат да реагират градивно и с усмивка. „ Първата ни стъпка е да обучим и осведомим хората за заплахите и вероятните последствия от агресивното каране и държание. Смятаме, че можем да покажем друг метод на пътя и да разбираем на младите водачи и на тези, които занапред ще станат такива, че бързото каране е за пистата “, разяснява особено за българските медии Ник Левентис, победител в автомобилната конкуренция „ 24-те часа на Льо Ман “, който тази година е лице на акцията. Британският топпилот ще се включи в занимателно съревнование на столичната картинг писта „ Красна поляна “ и ще даде персонален образец на хлапета от разнообразни столични учебни заведения и на подрастващи младежи, които към този момент карат по столичните улици.

До края на годината предстоят още най-малко четири сходни формата на пистите в София, а уредниците се надяват по-късно акцията против експанзията да обхване местоположения в цялата страна.

Участието на Банка ДСК в самодейността е израз на обществено виновното държание на институцията, на поетия ангажимент за подкрепяне на устойчивото развиване на локалната общественост и обществото като цяло, за възстановяване на средата и качеството на живот.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР