Баните са най-малко любимата зона за почистване на всяка една

...
Баните са най-малко любимата зона за почистване на всяка една
Коментари Харесай

Как банята да светне за 5 минути

Баните са минимум обичаната зона за разчистване на всяка една стопанка, само че това е належащо зло. Неприятно е да отделяш часове и старания за триене на плочки и санитария, с цел да видиш, че си на изходна позиция след първото потребление на душа. Добре е да научите фамилията, че всеки би трябвало да съблюдава някакви правила и да цени труда ви. За благополучие, оказва с, че има начин  единствено с няколко бързи стъпки да накарате банята си да заблести за по-малко от 5 минути и да преминете към по-приятни задания или към останалата част на дома си.

ЕТАП 1

Напръскайте тоалетната, плотовете, мивките и душа със примес приготвена от ½ оцет, ½ вода (или желан от вас почистващ препарат) и оставете да престои, до момента в който почиствате тоалетната паница или мивката.
5 евтини и ефикасни трика, с които банята ви ще заблести от непорочност
Ние сме способни да харчим за разнообразни неща, които даже не са ни нужни. Когато обаче стане дума за банята, то несъмнено не е нещото, з...
Прочети повече
Важна забележка: НЕ използвайте оцет върху гранитни плотове, киселинността ще изхаби уплътнението.

СТЪПКА 2

Почистете бързо тоалетната паница с тоалетната четка и по-късно използвайте тоалетната седалка, с цел да я задържите над чинията.  Така ще съумеете да я накарате да изсъхне, до момента в който продължавате с чистенето (без повече гадна вода в долната част на поставката!)

СТЪПКА 3

Използвайте забрадка от микрофибър или хартиени кърпи, с цел да започнете да бършете повърхностите, които напръскате, като започнете от огледалото и вървите от горната страна надолу към плотовете и мивката. След това избършете повърхностите на душа, като изстискайте кърпата, в случай че е належащо.
Как елементарно и бързо да почистим банята с някои кулинарни съставки?
Идеалната баня би трябвало освен да бъде дизайнерска и практична, само че и безупречно чиста. Ефикасното й разчистване може да стане не самичък...
Прочети повече
СТЪПКА 4

Избършете външните повърхности на тоалетната с малко тоалетна хартия, когато приключите, поставете ароматизатор в тоалетната паница и пуснете водата. Тоалетната четка към този момент би трябвало да е суха и може да се сложи назад в поставката. Прегледайте подовете небрежно, с цел да видите дали имат потребност от по-голямо внимание, в противоположен случай сте подготвени!

Достатъчно елементарно, нали? Ако желаете бързо да почистите цялата къща, посъветвайте се с домакини, които не обичат да чистят по през целия ден.

Ако желаете да научите децата да ви оказват помощ в почистването, карайте ги по-активно да се включват в чистенето на дома! Всеки ще пази повече, в случай че е видял какъв брой мъчно е да се чисти боклика на тези, които не пазят и не подреждат.

Разбира се, има и дами, които избират да отдават цялото си свободно време на чистенето. Все отново, добре е да извършите нещо за себе си, вместо да сточите по през целия ден с парцала. Прочетете книга, слушайте музика, погрижете се за хубостта си, бъдете с околните си. ЧИстенето може да се направи небрежно и по-късно да разполагате с времето за себе си.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР