Бандата на мигранти, базирана в Ню Джърси, прекарва нелегално орди

...
Бандата на мигранти, базирана в Ню Джърси, прекарва нелегално орди
Коментари Харесай

Базирана в Ню Джърси банда таксува по 6 000 долара на глава за нелегално превеждане на мигранти в САЩ от Канада: доклад

Бандата на мигранти, основана в Ню Джърси, прекарва незаконно орди незаконни имигранти в Съединени американски щати през канадската граница на цена от 6000 $ на брой глава, разкрива нов отчет.

Бандата за контрабанда на хора пусна корени, откакто нейните създатели бяха арестувани за малко и пуснати на независимост от федералните имиграционни управляващи.

Главите, мигранти от Гватемала и Колумбия, се промъкнаха през границата с Мексико и сътвориха магазин в щата Гардън, управлявайки доходоносната скица, като в същото време заобикалят федералните, съгласно отчет на Daily Mail.

Докато сътрудниците на граничния патрул на Съединени американски щати се борят с голям поток от търсещи леговище от Мексико, основаната в Джърси тайфа е помогнала да провокира неусетен скок в прекосяванията по северната граница, сподели изданието.

„ С големите концентрации на търсещи леговище и с всички тези хора, които пресичат границата, и с голямото увеличение на количеството насилствени ограничения, които се правят на южната граница,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР