Балканският нрав донесе високо напрежение в Националната баскетболна асоциация (НБА).

...
Балканският нрав донесе високо напрежение в Националната баскетболна асоциация (НБА).
Коментари Харесай

Когато прегазиш съперник

Балканският манталитет донесе високо напрежение в Националната баскетболна асоциация (НБА). Сериозна глоба грози Никола Йокич поради избухливостта му.

Избраният за най-полезен състезател за предишния сезон отвърна по необуздан метод на провокация от Маркийф Морис от " Маями Хийт ". Центърът на " Денвър Нъгетс " изблъска в тил своя конкурент, който тежи 111 кг.

Треньорите на двата тима предотвратиха назряващото меле, а Йокич беше отхвърлен от съдиите. Сърбинът се разкая за случая, само че от НБА ще го санкционират за няколко мача.

Nikola Jokic clobbers Markieff Morris from behind late in the fourth quarter and things get intense.
— Bally Sports Sun: HEAT (@BallyHEAT)

" Това беше замърсен ход. През целия мач водих битка с Бам Адебайо. Водихме борба на превъзходство, нападателна, само че в границите на феърплея. Морис обаче прекрачи границата. Затова и реагирах по този метод. Показаха ми видеото и се почувствах зле. Не трябваше да действам по този начин. Видях по какъв начин главата му се отметна злокобно. Направи изтръпнах от гледката ", разяснява Йокич.

" Изчака брат ми да се обърне с тил, с цел да го удариш. Набелязал съм те ", написа в обществената мрежа " Туитър " братът-близнак на Маркийф Маркъс, който носи екипа на различен тим от НБА - " Лос Анджелис Клипърс ".

Waited till bro turned his back smh. NOTED
— Marcus Morris (@MookMorris2)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР