Българското здравеопазване, ако въобще така трябва да се нарича здравния

...
Българското здравеопазване, ако въобще така трябва да се нарича здравния
Коментари Харесай

Марков: Здравният геноцид ни лапва 6 млрд. от джобовете

" Българското опазване на здравето, в случай че изобщо по този начин би трябвало да се назовава здравния геноцид прилаган на българските жители коства 6 милиарда от джобовете ни!? Някой може ли да си показа вкупом тези пари?
Сигурно няма подобен, само че Бойко и компания освен си ги показват, а ги и ограбват с огромна лекост. Нашето " опазване на здравето " гълта голям финансов запас, по тази причина пък няма ваксини за предварителна защита /и няма да има, тъй като би трябвало крепко да се мре/, няма кревати за лекуване на Ковид, няма лекари, няма медикаменти, няма инсталация и изобщо няма нищо, с изключение на журналистически и политически лакардии. Те са националното ни благосъстояние ", във Facebook.
 Протестираща сестра: Отдавна студентите по медицина попълнят дупките в системата и то нелегално Протестираща сестра: Отдавна студентите по медицина попълнят дупките в системата и то нелегално
" Видите ли, внезапно се оказа, че неналичието на фрагменти е огромен проблем на здравната система? И в този момент... ”ревем ”! И ще я спасим, к...
" Няма и действителен достъп на болните хора до опазване на здравето, няма съответни политически решения, няма тактики и проекти, няма медицински протоколи, няма електронни здравни досиета, няма и коли за спешна помощ в случай че умираш, няма нищо, с изключение на гладни политици.
Има и милиони почтени жертви, само че 6 милиарда всяка година отпътуват устойчиво към офшорки, а ние, родителите ни и децата ни - към гробищата. Тихо.
Така работи мафиотското ни ръководство - доста безшумно. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР