Българското сопрано Соня Йончева проговори по адрес на Пласидо Доминго

...
Българското сопрано Соня Йончева проговори по адрес на Пласидо Доминго
Коментари Харесай

Соня Йончева защити Пласидо Доминго след обвиненията в секстормоз

Българското сопрано Соня Йончева проговори по адрес на Пласидо Доминго дни, откакто девет дами се оплакаха от полов тормоз, упражняван от фамозния диригент.

Оперната ни прима, която сега е в очакване на второто си дете дефинира 78-годишния тенор като „ благородник, човеколюбец, актьор, чаровно и миролюбиво човешко създание “.

Познавам Пласидо от съвсем 10 години и постоянно за мен е било наслаждение да работя с него. Рядко в днешно време можеш да намериш човек, който почита повече работата си, сътрудниците си, екипите от всяка опера и почитателите си.

Незаменима фигура в нашата промишленост, той – повече от всеки различен, потвърди, че сполучливата кариера зависи единствено от работата и гения ти. Нищо друго не може да те издигне или унищожи “, гласи коментарът на Йончева след обявата на The Associated Press, в която въпросните дами оповестиха, че диригентът се е възползвал от статута си при половите си похищения.

Познанството на българската певица и Доминго започва от фамозния конкурс на испанеца - „ Опералия “, който Соня завоюва през 2010 година „ Пласидо е индивидът, който ми сподели пътя към огромната сцена. Конкурсът ми отвори вратите на мечтаните театри като „ Ковън гардън “, „ Метрополитън “ и „ Ла Скала “, обяснявала е нееднократно звездата.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР