Българското правителство свежда до нула възможността за съществуване на руска

...
Българското правителство свежда до нула възможността за съществуване на руска
Коментари Харесай

Захарова за посолството у нас: То просто не може да функционира

Българското държавно управление свежда до нула опцията за битие на съветска дипломатическа задача в София. Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи в неделя.

" Казахме, че те самите просто са свели до най-малко, а може би и до нула освен естественото, само че и всяко действие на дипломатическата задача, тя би трябвало да действа по някакъв метод ", сподели тя в ефира на предаването " Неделна вечер с Владимир Соловьов " по телевизионния канал " Россия-1 ".

Захарова означи, че въпреки и не всички дипломати да са оповестени за личност нон грата, техническият личен състав е съвсем целият изпъден. " Тоест, те изгониха, както споделиха, голям брой тъкмо механически личен състав. Ударът беше нанесен в частта, която прави невероятно обезпечаването на техническа поддръжка за работата на дипломатическото ведомство ", сподели тя.

Според формален представител на съветското външно министерство въпросът за сигурността на съветската дипломатическа задача в София внезапно се е изострил поради дейностите на България . " Но мога да кажа, че мисля, че в близко бъдеще към този момент ще разясняваме по-подробно актуалната обстановка ", заключи Захарова.
 Излетяха и двата самолета със 70-те съветски дипломати, чиновници и техните фамилии Обновена
Излетяха и двата самолета със 70-те съветски дипломати, чиновници и техните фамилии

Общо към 170 души

Припомняме, че през днешния ден от летището в София излетяха два самолета с 70-те оповестени за личност нон града представители на съветската дипломатическа задача. Това се случва откакто бяха.

Последва с краен период 12 часа в петък. След това Митрофанова съобщи, че у нас, което на процедура значи спиране на дипломатическите връзки с България.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР