Във варненската болница Света Анна се борят за живота на

...
Във варненската болница Света Анна се борят за живота на
Коментари Харесай

Още се борят за живота на жената от катастрофата с Петков, опериран е левият ѝ крак, далакът е отстранен

Във варненската болница " Света Анна " се борят за живота на дамата, която пострада тежко при вчерашната злополука край Аксаково.

Мъжът, който е карал частния лек автомобил с варненска регистрация, в който е била и потърпевшата жена, почина при злополуката.

Инцидентът стана към 17:30 през вчерашния ден на входа на града в посока Варна при конфликт с кола на Националната работа за защита, в която бе и някогашният министър председател Кирил Петков.

Състоянието на 58-годишната Красимира към момента е тежко. Тя се намира в реанимацията на университетската болница " Света Анна " във Варна. Това потвърдиха от реанимацията пред БНР, и допълниха, че тя е медикаментозно приспана, с цел да може да понесе интервенциите.

Снощи е претърпяла интервенция. Изваден ѝ е далакът, защото той е кървял. Опериран е също левия ѝ крайник, тъй като е получила тежка фрактура на него. Състоянието ѝ е относително нормализирано, само че контузиите са били много тежки и не престават да се борят за живота ѝ.

Красимира и нейният брачен партньор Христо, който е бил професионален водач, са пътували към дома си в Аксаково, когато е станал този съдбовен случай.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР