Българското правителство изглежда се доближава до постигането на споразумение за

...
Българското правителство изглежда се доближава до постигането на споразумение за
Коментари Харесай

България е близо до заместващи изтребители от Швеция и Франция

Българското държавно управление наподобява се приближава до постигането на съглашение за наемане на краткотрайни изтребители след провеждането на диалози с Швеция и Франция, до момента в който югоизточната европейска страна чака американски F-16. Това оповестява основаното в Ню Йорк цифрово списание за тактиката, политиката и технологиите в региона на защитата „ Breaking Defense “, представено от БГНЕС.

Потенциалното придобиване на изтребители беше провокирано от Lockheed Martin, когато отсрочи доставката на самолети F-16 Block 70 за София от 2023 година за 2025 година заради проблеми с доставчика поради COVID-19, което значи, че те няма да влязат в употреба преди към 2028 година, осведоми изданието.

„ По този метод България се нуждае от " краткотраен " вид, който да размени остаряващия флот от МиГ-29 и който се чака да бъде негоден заради проблеми с поддръжката от края на 2023 година нататък “, съобщи представител на българското Министерство на защитата (МО) в изказване за „ Breaking Defense “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР