Българското правителство е провело разговори с Европейската комисия (ЕК), като

...
Българското правителство е провело разговори с Европейската комисия (ЕК), като
Коментари Харесай

Денков: Предложили сме решение за доизграждане на АМ „Струма“ след Симитли

Българското държавно управление е провело диалози с Европейската комисия (ЕК), като е предложило решение, което е „ разумно, разбираемо, щадящо природата, допустимо най-прагматично “, като в този момент се чака решение в най-кратки периоди, съобщи министър председателят Николай Денков по отношение на оставащите над 20 км от автомагистрала " Струма ", които следва да бъдат построени сред Симитли и Кресна.

Денков взе участие в формалната гала по стартиране на придвижването през най-дългия пътен тунел в страната - " Железница ", част от автомагистрала " Струма ".

В приветствието си министър председателят сподели, че комплицираното софтуерно оборудване е крачка към дълго чаканата връзка сред Централна Европа през България - Видин - Кулата - Гърция.

Денков напомни, че автомагистралата е трябвало да бъде подготвена за Олимпийските игри през 2004 година, а една от първите задания, разисквани с министрите на районното развиване и на превоза и известията при правене на управническата стратегия са били точно както може да се направи, тъй че след този тунел да не се чака още 20 години за построяването на 22 км, съобщи investor.bg.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР