Българското поделение проектира електрониката на хладилната техникаОт основаването си в

...
Българското поделение проектира електрониката на хладилната техникаОт основаването си в
Коментари Харесай

Либхер привлича ИТ таланти за развойна дейност у нас

Българското отделение проектира електрониката на хладилната техника

От основаването си в България през 2000 година „ Либхер-Хаусгерете Марица ” ЕООД се развива динамично и през днешния ден е водеща компания с над 1900 чиновници и годишно произвеждане от над 900 000 уреда

„ Либхер-Хаусгерете Марица ” ЕООД, отделение на интернационалния тръст „ Либхер ”, развива нов високотехнологичен план, ориентиран към планиране и създаване на електрониката на хладилната техника . Във връзка с него, компанията отвори атрактивни работни позиции с благоприятни условия за професионална реализация на софтуерни и инженерни гении.

Поделенията за домакинска техника на „ Либхер ” оферират богата гама хладилници и фризери с най-благоприятен комфорт на обслужване и новаторски решения с висока енергийна успеваемост, с помощта на употребяваните най-модерни технологии и висококачествени материали. От основаването си в България през 2000 година „ Либхер-Хаусгерете Марица ” ЕООД се развива доста динамично и през днешния ден е водеща компания  с над 1900 чиновници и годишно произвеждане от над 900 000 уреда.

Дигитализирането и трендовете за свързване в мрежа на домакинските уреди трансформират упованията на потребителите. Това дефинира и нуждата от смяна във компанията. „ Либхер-Хаусгерете Марица ” ЕООД към този момент се свързва освен с машиностроене и металообработка, само че и с благоприятни условия за реализация в областта на осведомителните технологии. При това не като аутсорсинг и обслужване на клиенти, а с действителна развойна активност , подчертаха от компанията.

Съвместно с сътрудниците си от Германия, българското отделение развива нов високотехнологичен план, който е ориентиран към планиране и създаване на електрониката на хладилната техника. В плана вземат участие три групи софтуерни експерти: програмисти на вградени системи, дизайнери на потребителски интерфейс и софтуерни тестери . Всички те са изправени пред съществени префесионални провокации в своята работа.

Софтуерът дефинира функционалностите на хладилника и би трябвало да работи безупречно и безотказно. Той ръководи вентилите, вентилаторите, осветлението, компресорите и другите съставни елементи. Необходими са и многообхватни проби, с цел да се подсигурява висока надеждност.

Потребителският интерфейс обезпечава взаимоотношението сред индивида и машината, в тази ситуация с хладилника. Всички функционалности се симулират авансово, основават се графични конфигурации и по този метод се тестват опциите за ръководство.

Софтуерните тестери се грижат за верифицирането на софтуерната система в условия, близки до действителните, като тази среда ревизира дали всеки един от съставените елементи работи по заложените параметри. Тестването е последната стъпка на инспекция, която би трябвало да откри дали системата е подготвена да влезе в произвеждане.

Групите са построени от млади, надарени и амбициозни хора с опит в региона на осведомителните технологии и развоя на програмен продукт за вградени системи. „ Либхер-Хаусгерете Марица ” уголемява екипа си сега. Свободните позиции са налични на кариерната страница на компанията, която чака бъдещите си сътрудници, с цел да показа и развие техните хрумвания за професионална реализация.

„ Като организация, която работи в интернационален мащаб, ние в „ Либхер ” предлагаме атрактивни работни позиции . Бъдещите сътрудници ще намерят забавни професионални провокации при нас ”, споделиха от компанията. В този дух е и мотото на Либхер във връзка с фрагментите: „ С нас ще развивате концепциите си, тъй че да стигат до света, вместо да стоят заключени в килера ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР