Българският защитник на Специя Петко Христов говори преди мача на

...
Българският защитник на Специя Петко Христов говори преди мача на
Коментари Харесай

Петко Христов: Мечта ми е да играя в един отбор с брат ми

Българският бранител на Специя Петко Христов приказва преди мача на неговия отбор против Фиорентина в Серия А през уикенда. 

" В тима има доста промени с новите шеф и треньор, само че всички сме доста близки. Ние сме нов тим, само че сме доста единни и момчетата се държат доста добре ", сподели българският национал пред вестник “Il Seccolo XIX ”.

" Когато бяха на 19 години упражнявах с първия тим на Фиорентина под управлението на Стефано Пиоли, само че играех за Примаверата, преди да ме пратят чартърен за три години в Серия C. От оня тим в неделя ще се видя с Бираги, Венути и Миленкович ", сподели още някогашният футболист на Славия.

" Получих травма на коляното на лагера с националния тим, която ме извади от игра за три седмици, само че за благополучие от през вчерашния ден упражнявам наедно с тима и съм благополучен ", призна централният защитник.

" Благодаря на Тиаго Мота за положителните думи. Съжалявам, че не можах да играя в последните му мачове поради контузията, която получих против Аталанта. Съгласен съм с думите му, че съм се подобрил. Надявам се с работата си да заслужа същото самопризнание и от новия треньор Готи ", надява се Христов.

" Мисля, че е изцяло по силите ни да останем в Серия А. Ние сме първите, които сме ядосани на резултата си при гостуванията. На мача в Салерно в действителност играхме добре, само че е тъпо, че ни липсваше нещо първоначално и в края ", призна българинът.

" Най-хубавият ми спомен е промоцията в Серия А против Каляри, въпреки че всичките мачове бяха значими. Разбира се, помня гола против Лацио, които в оня мач ни биха с гол на Пико в края, при който не бе отсъдена съвсем половин метър засада. Както и спасяването предишния сезон, което си осигурихме авансово ", сподели Христов.

" Общата ни фантазия с брат ми Андреа е да играем дружно в един тим и това да не е единствено националния отбор на България ", приключи Петко Христов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР