Българският волейболен национал Александър Николов поднови договора си отбора Кучине

...
Българският волейболен национал Александър Николов поднови договора си отбора Кучине
Коментари Харесай

Александър Николов поднови договора си с Лубе до 2028 година

Българският волейболен национал Александър Николов възобнови контракта си тима Кучине Лубе Чивитанова до 2028 година, оповестиха от италианския клуб на формалния си уебсайт в днешния ден.

Припомняме ви, че Николов се причисли към отбора при започване на сезон 2022/23 и в първата си година завоюва сребърен орден в локалната Суперлига след загуба на финала против Тренто.

В момента родният посрещач продължава да играе постоянно в състава на Лубе, като негов треньор там е.

" Клубът си подсигурява представянето на надарения български състезател до 2028. Дошъл изненадващо през лятото на 2022, харизматичният колос от Балканите очарова всички със своята мощност в офанзива, с изключителна увереност и метод към мачовете на доста умел състезател. Това са качества, които разрешиха на волейболиста, роден през 2003 и висок 206 см, да изпъкне още през първия си сезон в мъчно състезание като италианската Суперлига. Син на известния Владимир Николов, който Бепе Кормио докара в Италия през сезон 2007/08 и стана първенец с Тренто и Кунео, Алекс бе показан в Чивитанова Марке като състезател на годината в американското състезание ", написаха седемкратните първенци на Италия във връзка новия контракт на Алекс Николов.



Самият волейболист също изрази насладата си от подписаното ново съглашение и разкри, че мечтае да реализира редица триумфи като играч на Лубе.

" Много съм благополучен и признателен на Чивитанова за тази нова опция. Държа да благодаря на всички, които ме подкрепяха и ми помогнаха да стигна дотук. Италианското премеждие и полезностите в бяло-червения тим помогнаха да натрупам опит и ме направиха по-добър състезател и човек. Ще продължа да работя върху себе си, с цел да подобря техниката си и с цел да бъда още по-готов душевен ", показа българският посрещач.

" Реших да продължа в клуба, тъй като тук открих гостоприемна атмосфера и усещам Чивитанова като мой дом. За мен е значимо да имам доверието на Бепе Кормио, на цялото управление и техническия екип, както е значимо да мога да разгадавам на гореща поддръжка от публиката. Нашите почитатели постоянно са покрай тима и ни оказват помощ да се оправяме с компликациите. Искам да продължа да ги върша щастливи с изявите си. Мечтая да печеля купата с " бианкоросите " и да поставим основите на цикъл от триумфи ", сподели още Александър Николов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР