Българският участник в Евровизия - Виктория, и още звезди от

...
Българският участник в Евровизия - Виктория, и още звезди от
Коментари Харесай

Звездите от „Евровизия“ изнасят голям концерт в Бургас в събота

Българският участник в " Евровизия " - Виктория, и още звезди от известния музикален формат изнасят огромен концерт в Бургас. Изпълнителите излизат на открита сцена " Охлюва " в събота от 20:30 часа.

Концертът е част от креативен лагер, в който екип от 25 музиканти, продуценти, композитори и текстописци работят по основаването на нови песни за идното издание на " Евровизия " в Ротердам през 2021 година.

Музикалният лагер, който се организира в Бургас и Приморско, е единственото сходно събитие в Европа, което се реализира онлайн. Освен основаването на нови песни, младите музиканти направиха фотосесии на емблематични места в Бургас като терасата на Казиното, Морската градина, Моста и остров Света Анастасия. По този метод градът ще бъде разпространяван като туристическа дестинация и място, което зарежда със характерна креативна сила.

Наскоро българският финалист в " Евровизия " - Виктория Георгиева, снима клипа към песента си " All right " в новата многофункционална зала " Арена Бургас ". Видеото демонстрира и разнообразни места по морския бряг.

Музикалният лагер " Black Sea Eurovision Songwriting Camp 2020 " се провежда от " Лигна Студиос ", в креативно партньорство със Symphnonix International и Ostereo, както и общините Бургас и Приморско.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР