Българският треньор Ивайло Петев остава начело на Университатя (Крайова), стана

...
Българският треньор Ивайло Петев остава начело на Университатя (Крайова), стана
Коментари Харесай

След среща с президента: Петев остава начело на Университатя

Българският треньор Ивайло Петев остава отпред на Университатя (Крайова), стана ясно след среща сред него и президента на румънския клуб Михай Ротару, заяви уеб сайтът fanatik.ro.

Петев има единствено една победа в последните 10 следващи мача с тима от Крайова, само че Михай Ротару реши да продължи с българина на аварийна скамейка. " Човекът, който финансира клуба, извика българския експерт на среща, с цел да получи пояснения по отношение на повече от скромните резултати.
 Успокояват Петев за поста му в Румъния
Успокояват Петев за поста му в Румъния

Университатя има една победа в последните си девет мача

В момента отборът е на 5-о място в Суперлигата и имат 16 точки по-малко от водача ФКСБ ", написа още изданието.

След траялия повече от три часа диалог с Ивайло Петев, на който участваха и футболистите, Михай Ротару реши българският треньор да продължи работата си в Университатя (Крайова), като показа проект за поправяне на обстановката.

" Това беше три часа и половина полемика с треньора и играчите. Направен е разбор, значимо е да си имаме вяра, че можем повече от последните мачове. Отговорът беше да, можем повече. Бяха посочени решения, които ще ни измъкнат от това състояние.

Ивайло приказва добре британски, само че не всичките ни футболисти приказват или схващат. Имаме дребен проблем в този детайл, само че ще наема още един преводач. Няма да влизам в елементи какво сме говорили, това са си вътрешни неща от съблекалнята, сподели още Михай Ротару, представен от Digi Sport Special.

Само преди 24 часа се появиха информации, че дните на Петев са преброени, а негов правоприемник ще бъде Мариус Шумудика, прочут от дългите си интервали на работа в Турция и Близкия Изток. Михай Ротару обаче е безапелационен, че Шумудика не е на дневен ред и той има вяра на 100 % на българския експерт.

" Както виждате, Ивайло Петев си води всяка подготовка. Да, имаме много играчи, които не са във форма, само че това може да се случи когато и да е и на всеки. Надявам се, че играчите най-сетне ще осъзнаят какво се желае от тях ", съобщи още Ротару.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР