Българският треньор Ивайло Петев беше ядосан на съдийската бригада, която

...
Българският треньор Ивайло Петев беше ядосан на съдийската бригада, която
Коментари Харесай

Петев скочи на съдията

Българският треньор Ивайло Петев беше сърдит на съдийската бригада, която управлява мача на неговия отбор Университатя (Крайова) с Политехника (Яш) от румънското състезание, завършил 2:2. Бившият народен селекционер на България и на Босна и Херцеговина трябваше да види по какъв начин 7 минути ВАР-съдиите чертаеха линии на засада, с цел да анулират попадение на Йован Маркович.

Петев се появи на изявлението в края на мача с Поли Яш, макар че в началото се сподели, че няма да участва, защото татко му умря преди ден. След края на мача българският треньор искаше да се оплаче от съдийството и се спря навръх този миг - анулиран гол поради засада.

" Доволен съм от момчетата. Контролирахме целия мач, само че за жалост допуснахме нова неточност и това беше в интерес на тима на Яш. Имахме своите шансове, само че не можахме да отбележим. Въпреки това съм удовлетворен от играчите и отношението им ", стартира Петев.

" Румъния има качествени рефери, до момента не съм коментирал съдийството, само че всеки човек си има предел. Човек може да е спокоен, само че това не е безпределно положение. Имаше няколко обстановки, които ме озадачиха като извънредно решение. И не мисля, че той (Маркович) беше в засада в оня миг. Вече това не е значимо, само че загубихме две точки ", продължи трикратният първенец с Лудогорец, разяснявайки представянето на съдията Ория Младенович.

След това го попитаха дали вратарят Лауренциу Попеску носи съществена виновност за пропуснатата победа, поради грешката която направи при единия от головете. " Грешката е на целия тим, не мисля, че е на един човек. Най-лошото е, че губим точки. Ще проучваме този мач, ще забележим къде сгрешихме и явно би трябвало да изправим това, което не сме създали. Благодаря на последователите за поддръжката, съобщи българинът, който получи два дни отмора, с цел да се прибере вкъщи си за погребението на татко си.

За Петев и Университатя сезонът не е завършил – на 20-и декември в сряда те гостуват в последния си мач на закъсалия в класирането УТА Арад.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР