Българският тенисисти Димитър Кузманов сподели разочарованието си от отпадането в

...
Българският тенисисти Димитър Кузманов сподели разочарованието си от отпадането в
Коментари Харесай

Мико Кузманов иска в Топ 250 и игра на турнирите от Големия шлем

Българският тенисисти Димитър Кузманов показа разочарованието си от отпадането в първия кръг на шампионата DIEMA XTRA SOFIA OPEN. Кузманов загуби с 6:7 (6), 1:6 от португалеца Жоао Соуса

Българинът показа, че се цели във влизане измежду първите 250 и по този начин да може да играе да шампионатите от Големия шлем.

"Не съм удовлетворен, макар ме играх добре. Знам какво можех да направя по-добре ", разяснява Димитър Кузманов - Мико на конференцията след дуела със Соуса.

Кузманов обаче съобщи, че е удовлетворен от високо равнище на първия сет. "За следващ път демонстрирах, че мога да съм равносилен на играчите от Топ 100. Тази година пристигнах доста по-добре квалифициран. Чувствах се в прелестна форма и в първия сет си пролича. Може би случилото се в края на първия сет малко ме разконцентрира. Но и той можеше да затвори по-рано сета. Оставам положително надъхан. Липсват ми повече мачове на високо равнище ", сподели Димитър Кузманов.

Родният тенисист би трябвало скоро да реши дали ще взе участие на шампионат в Бергамо или на два други шампионата от ITF.

Димитър Кузманов продължава присъединяване си в София в конкуренцията на двойки, където във вторник ще играе с колегата си Васил Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР