Българският тенисист Адриан Андреев отпадна на полуфиналите на двойки на

...
Българският тенисист Адриан Андреев отпадна на полуфиналите на двойки на
Коментари Харесай

Адриан Андреев отпадна на полуфиналите при двойките на турнира в Оейраш

Българският тенисист Адриан Андреев отпадна на полуфиналите на двойки на шампионата на твърда настилка в португалския град Оейраш от сериите " Чалънджър ".

В спор за място на финала Андреев и сътрудникът му Михаел Врбенски от Чехия отстъпиха с 3:6, 7:6(6), 2-10 на третите в схемата Джей Кларк и Маркъс Уилис от Англия.

В първия сет имаше единствено един пробив, който бе осъществя в осмия гейм и в бе в интерес на британците. Това бе втората им опция да създадат брейк, като те съумяха да я осъществят. В същото време в откриващата част Андреев и Врбенски имаха пет благоприятни условия да завоюват подаването на Кларк и Уилис, само че не съумяха при нито един от тези шансове.

Във втория сет пробиви нямаше, което наложи изиграването на тайбрек. Той бе извоюван от Андреев и Врбенски, които отразиха и мачбол при 6:7 точки.

Спечеленият втори сет не даде нужния подтик на българо-чешката двойка и в тайбрека до 10 точки Кларк и Уилис се постановиха елементарно с 9:2 точки.

В разногласието за купата на двойки Кларк и Уилис ще срещнат спечелилите от втория полуфинал, който опълчва поставените под номер 1 в схемата Тео Арибаж от Франция и Михаел Геертс от Белгия на германците Себастиан Фанселов и Лукас Герх.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР